Добре Дошли!

Поздравявам ви с избора ви да влезете тук във владенията на Обединеният Земен Директорат.Надявам се престоя ви да е ползотворен и приятен.

Ваш Адмирал ДуГал!


Българска Уикипедия 100 000

Стартира инициатива "Българска Уикипедия 100 000"

Представлява доброволческа кампания по привличане на интерес и нови редактори към българското издание на свободната енциклопедия
14.09.2007
Институции и медии от страната обявиха гражданската инициатива, реализираща се във виртуалното пространство - "Българска Уикипедия 100 000".

Начинанието е отворено към всички организации и хора, които на доброволни начала желаят да го подкрепят.

Кампанията цели привличане на медиен и обществен интерес и нови редактори към българския клон на свободната електронна енциклопедия Уикипедия.

Кампанията по поуляризиране на тази цел започна през септември 2007 г., няколко месеца преди българоезичната Уикипедия да навърши 4 години от официалния си старт.

Начинанието е първата по-мащабна идея по популяризиране на Уикипедия в България, като идеята за него идва извън пределите на общността.


Аз лично съм писал статий за СтарКрафт призовавам всички който имат време и желание да напишат по нещо.Енциклопедията е свободна и всеки може да добавя. Напишете по нещо за своя любима игра или филм добавете материали за родния град или за нещо от което разбирате..

Нека нашата Уикипедия не изостава от останалите а да стане качествено и точно помагало за всички.

Няма коментари:


Съюзници на Директората 2:

Гласувайте тук ако ви харесва сайта

Bulgarian TOP012345

Търсене в този блог