Добре Дошли!

Поздравявам ви с избора ви да влезете тук във владенията на Обединеният Земен Директорат.Надявам се престоя ви да е ползотворен и приятен.

Ваш Адмирал ДуГал!


Чакането си струваше

След почти 11 години чакане СтарКрафт 2 е вече факт последните няколко дни минах кампанията от 26 мисий на две от трудностите. Мога да кажа че играта е всичко което очаквах да бъде и дори повече много повече. Наравно е класиката с нововъведенията както най старите и запалени маниаци на играта така и нови популнения в вселената ще се насладят максимално на перфекто изпипаните кампаний примесени с кратките филмчета между тях.

Като заговорих за филмчетата се сещам че преди доста години имах компютър 486 ( на повечето от вас може да не говори нищо тази цифра но по старите ще разберат за какво говоря. На него не можеше да тръгне СК ( най малкото защото беше под ДОС) затова я играех в един приятел с по добър от моя компютър там и я видях за първи път и тази игра ме заплени както никоя друга преди нея и то с началното филмче на Родовите войни когато на мостика на Александър си говорят ДуГал и Стуков и Стуков си запали пурата това беше най- чистото и перфектно изображение което виждах от екрана на компютър. От този момент натам вселената на СтарКрафт стана моят втори дом макар и виртуален.

В този ред на мисли смятам че е редно да благодаря на моят приятел и бивш съученик Константин за това че чрез него открих този изумителен виртуален свят.

Благодаря ти от сърце приятелю!

Сега смятам че трябва да отбележа, че макар и в последно време да се бях разочаровал от Близард Ентъртейнмънт във връзка с новата им част от играта Уърлд оф Уаркрафт сега отново ги признавам за най добрите макар и УоУ да умира за мен с новият си експанжън играта която ми е на сърце доказва че те мислят когато правят или поне екипа занимаващ се СК.

Бих искал да отбележа и едни факт който съм сигурен че 95% ов вас който сигурен съм, че вече сте изиграли кампанията както мен Близард не са забравили и един свой паднал събрат дори 6 години след ненавременната му смърт. Говоря за Майкъл Койтер член на екипа на Близард който почива на 19 годишна възраст от сърдечна недостатъчност. Той е почетен в светът на уаркрафт с монумент на който почива неговият герой от бета версията на УоУ.

Сега в Крилата на Свободата на едно от последните филмчета рейнър намира някой от свойте хора мъртви и лично прибира военната табелка от мъртъв пехотинец с името М.Койтер загинал геройски на Чар. Поклон пред паметта му.

Сега малко за тези от вас който все още се колебаят ако искате да видите отново:

Джим Рейнър, Арктурус Менгск, Сара Кериган, Зерги, Протоси, Терани, Зератул, Ксел'Нага, Хибриди, Гоустове, Батълкрузъри, Марини, Зелоти, Хидралиски, Кериъри, Тарсонис, Айур, Корхал, Хиперион, Сектора Копрулу и най невероятните разкрития за бъдещето му със сигурност Вие Трябва Да Изиграете Крилата На Свободата и то в най скоро време.

Няма коментари:


Съюзници на Директората 2:

Гласувайте тук ако ви харесва сайта

Bulgarian TOP012345

Търсене в този блог