Добре Дошли!

Поздравявам ви с избора ви да влезете тук във владенията на Обединеният Земен Директорат.Надявам се престоя ви да е ползотворен и приятен.

Ваш Адмирал ДуГал!


Новини отвъд океана

Вече се подготвят няколко проекта свързани с нашата любима игра.Става дума за нова книга и за графични новели който ще се подготвят за печат.

Първата е книгата Аз, Менгск написана от Греам МакНийл тя се очаква да излезе през декември 2008 в САЩ.Там ще се разказва историята на Арктурус баща му Ангъс и синът му Валериан.Засегнати са отношенията баща син за славният диктатор.

Гоуст Академия ще е графична новела в три части написана от Р.А. Декандино тя ще се явява като продължение на играта Стар Крафт : Гоуст.Трябва да излезе през лятото на 2009 година и всеки том се очаква да има по 160 страници.Тайчъс Финдли и Нова ще са едни от главните действащи лица.Поставяйки и Нова в лични моменти в тази новела ще разберем още за младата Гоустка.

Академията ще бъде последвана от Принтираната новела Спектри която се очаква да излезе също лятото на 2009 от същият автор.В тази новела ще бъдат ключово свързани много от новелите и игрите ще се явява като свързващо звено.

Последното е серия от 4 тома графични новели всяка с по 4 истории.В том едно са Защо се бием?, Тъндергод, Огържия на войната, Тежка броня част 1.Трябва да излезе август 2008 първият том.Всяка история е от различн иавтори името което се откроява е Ричард А. Кнаак

За съжаление тук в българия нещата не са добре не сме видели дори кралицата на остриетата на пазара а редакторката от Хермес не отговаря на мойте мейли с запитване.Може би ако някой друг попита може да получи отговор.Това е мейла на редакторката отговорна за поредиците СтарКрафт УарКрафт и Диабло ако искате опитайте и вие да получите отговор кога ще са преведени книгите:

venera@hermesbooks.com

Ако някой получи информация може да я сподели с всичк инас в ШоутБокса.

Няма коментари:


Съюзници на Директората 2:

Гласувайте тук ако ви харесва сайта

Bulgarian TOP012345

Търсене в този блог