Добре Дошли!

Поздравявам ви с избора ви да влезете тук във владенията на Обединеният Земен Директорат.Надявам се престоя ви да е ползотворен и приятен.

Ваш Адмирал ДуГал!


СтарКрафт в Warcraft III:

Модели:

Warcraft III е приютило три предтсавители на другата вселена а именно Зерглинг, Хидралиска и Маринка.Те за изцяло завършени и могат да се ползват в послдната версия на играта.

Кампанийте:

В кампанията на хората мисия "The Defense of Strahnbrad" могат да се намерят две познати сгради чийто собственици очевидно са решили че на платформата не е удачно място за продажа това са именно сградите с имена: Tracey's Armory и Bob's Guns те в играта се намират на картите тип космическа платформа и си имат табели и всичко.Интересното е че доста бързо са се преквалифисирали собствениците и от продажба на брони от НеоСтомана са преминали на продажва на метални брони.И от Бластери на мечове и стрели.

В кампанията на нощните елфи мисия "Daughters of the Moon" има скрита една хидралиска.Тя може да бъде намерена в горната дясна част на картата спотайваща се между дърветата.С балисти тя може да бъде освободена и ще се присъедини към вас ще помисли че вие сте Кериган.

Реплики:

Една от репликите на човешките Mortar Team е:

"Clearly Tassadar has failed us. You must not."

Това е репликата на Алдарис от началото на оригиналната Протоска кампания.

Една от репликите на Немъртвите Acolyte е:

"My life for Aiur!...uh I mean Ner'Zhul."

Изглежда тези имат раздвоение на личността и се чудят дали са Немъртви или Зилоти

Други:

В крайните надписи могат да се видят портретите на трите пришълци в играта до Cinematic Director, Lead Technical Artist и Artists.

След като преминете мисия 7 на нощните елфи "Twilight of the Gods" на трудност Hard ще си отключите специална Видео сцена на битка между тримата ппишълци.Спекулираше се че това е превю на СК2 но това е просто експеримент с енджина на играта.

След като превъртите "Archimonde's Ascent" на Hard ако изгледате кредитите който могат да се изберат в главното меню.Ще се появи Хидралиска и ще започне да атакува единиците бягайки.

Няма коментари:


Съюзници на Директората 2:

Гласувайте тук ако ви харесва сайта

Bulgarian TOP012345

Търсене в този блог