Добре Дошли!

Поздравявам ви с избора ви да влезете тук във владенията на Обединеният Земен Директорат.Надявам се престоя ви да е ползотворен и приятен.

Ваш Адмирал ДуГал!


Благодарност

Бих искал официално да благодаря на потребителя който е регистрирал сайта в класацията 2 х 5.com дано това да помогне на още повече потребители да посещават сайта.

Обединеният Земен Директорат и ти благодари.

с уважение адмирал ДуГал

Новости около играта и сайта

Първо бих искал да се извиня за дългото отсъствие на информация на сайта ни но това е породено от две неща едното е отсъствие на информация на официалният сайт на играта (който приемам като единствен 100% истина) и постоянните проблеми по ъплоуд в дата.бг (където се намират 85% от материалите на сайта)

***

Сега на кратко Скоро завърши БлизКон 2009 от там едно от най-интересните неща за нас е Историческият панел(Lore Panel) който този път е проведен по по различен начин на сцената Крис Метсен разговаря с 4 артисти озвучаващи главните герой в сагата. Джим Рейнър, Арктурус Менгск, Зератул и Кериган (озвучава се от звезда от сериала Бойна Звезда Галактика) както и главната директорка по гласовото оформление за игрите от поредицата СК. Този панел завършва с няколко въпроса от публиката и отговори от хората на сценатаЕто линк към 15 клипа качени в ЮТуб:

Гласови Артисти от БлизКон 2009


(Джеимс Харпър който озвучава император Менгск е този който озвучава моят любим персонаж от СК)

Друга интересна част от близкон е панела с Геймплей който също е заснет от нашите колеги от СК Заветът ето линк и към него:

Геймплей панел от БлизКон 2009

***

Колегите от сайта СтарКрафт Завета са направили подобрена и обновена версия на първият клип на СК с който се започна всичко преди толкова много години а именно Интрото на СК1:

СтарКрафт:Първи Контакт

***

За съжаление В БлизКаст 9 и 10 не се споменава и дума за Стар Крафт говорят само за новите дивотий около УоУ( Уърлд оф Уаркрафт)


Не губете надежда верни последователи на ОЗД въпреки трудностите сайта ще продължи да съществува имаме и английската версия на саита която засега още е в процес на разработка. Ваш адмирал ДуГал



Съюзници на Директората 2:

Гласувайте тук ако ви харесва сайта

Bulgarian TOP012345

Търсене в този блог