Добре Дошли!

Поздравявам ви с избора ви да влезете тук във владенията на Обединеният Земен Директорат.Надявам се престоя ви да е ползотворен и приятен.

Ваш Адмирал ДуГал!


Последна Тех

Последбата Тех Структура е качена сега на ваше разположение са всички Тех Структури на расите от СтарКрафт.Без Зерг от СК2 просто защото не е направена от Близард.Надявам се да са ви полезни може да ги намерите под биографийте всяка си има иконка.

Игра в мрежа

Добавена е много подробна инструкция как да си настройте СК към сървърите на Хедоф.Тя се намера в Архива по надолу.Надявам се да кажете мнение дали е достатъчно подробна и точна.Дано да во е полезна.

Нова Теранска Сграда

Най накрая близард ни удостоиха с честа да научим нещо за 2 ра теранска сграда тя е Sensor Tower.Това малко чудо на техниката ще ви позволява да откривате враговете ви преди да са дошли в "задният ви двор".Невидимите и подземните единици не са проблема за арсенала от активни, пасивни и доплерови сензори.Разбира се има и недостатък враговете ви ще знаят че ги наблюдавате и че вие знаете за тях.Тези кули създават предпоставки за цял набор офанзивни и дефанзивни тактики и от двете страни на войната.

Определено добро попълнение на теранската бойна машина е тази кула.

Тех

Добавена е Тех Структурата на Протосите от СтарКрафт 2. Може да я видите когато кликнете на тичащият зелот долу на сайта.

Био

Качени са биографийте на Том Казански, Колинс и Алан Шезар. А след тях са Ардо Мелников и Майкъл Либърти.

Видеотека

След дълго отлагане най-накрая видео архива е добавен на сайта.Там са събрани подбор от клипчета.След каря на новата програмна анкета вероятно ще бъдат добавени още.

проемни

Премахната е агитационната лента между анкетите заменена е с изрезка от вестник от директората в алтернативната вселена. Дибавена е Оценка на атаката на Зергите.

програмна анкета 3

Краят на програмната анкета доиде.Въпросът беше колко сечто искате обновяване тук

дневно - 6
седмично - 4
месечно - 1

Изглежда че ще трябва да се трудя всекидневно за да задоволя гладните ви за СтарКрафт души. Е ще се справям някак си. Новата анкета е пусната моля гласувайте тя е важна за развитието на блога. :)

Биог

Добавена е биографията на Лейтенант Сара Кериган. След нея ще бъдат качени Том Казански, Колинс и Алан Шезар.

Тех

Качена е тех структурата на Зерг.Може да я видите като кликнете на хидрата долу.

Великият Тенор

Днес на 12 октомври великият творец и тенор Лучано Павароти щеше да стане на 62 години.

Нека духът му намери покой!

ДОСТОЕН ТРУД - ДОСТОИНА ЗАПЛАТА!


Блогът на ОЗД подкрепя стачката на учителите!

Защо трябва тези който обучават бъдещето на нацията да живеят като църковни мишки? С 300 лева не може да се гледа семейство, нито да се живее нормално.Какъв е стимулът за идване на работа на тези хора който всеки ден са на "война" с учениците за да могат да ги научат на нещо макар и мъничко.В никоя нормална европейска страна учителите не са толкова слабо платени.Трябва ли в двайсет и първи век един учител който се е трудил и борил някое дете да излезе поне малко по умно от училище да се чуди как да си плати сметките.Не не трябва!

Крайно време е нещо в България да се промени време е политиците да разберът, че народът е започнал да се събужда от вековният си сън и, че той ще живее в една нормална европейска държава а не в тази псевдо-демокрация която ни се предлага сега независимо дали се харесва или не на "политическият елит".

"Демокрацията е просто нещо стига да не се прави от прости хора"

-Уинстън Чърчил

Биографийте

Добавена е биографията на генерал Дюк следва Кериган.

Анкетката

И така най-дългата по време до момента анкета приключи.Питах ви те кой герой ви е любимец а вие зехте че отговорихте както следва:
-Джим Рейнър - 12
-Сара Кериган - 11
-Овърмайнда - 1
-Джерард ДуГал - 2
-Алексей Стуков - 3
-Самир Дуран - 1
-Арктурус Менгск - 1
-Нова -1
-Зератул -1
-Ардо Мелников - 1

Да почетем с минута мълчание тези който не са заслужили вашият вод.хммм.
Така новата анкета е добавена гласувайте наволя дами и господа!

Fan Site Kit

На сайта на СК2 е възможен за сваляне: StarCraft 2: Fan Site Kit той съдържа:

-Всички картинки, скриншоти,лога и уолпейпъри
-фонове,шрифтове,дизайн,граници
-форумни аватари
-факти и ЧЗВ
-СтарКрафт 2 текст
-Съвети за създаване

Био

Биографията на Стуков е качена.Следва Дюк.

Our Enemies are Legion!

Най-накрая и още един от любимците ми се завърна.Carrier добрият стар Носач е пак при нас но откакто са създадени тези кораби преди хилядолетие винаги са били гръбнака на протоският флот и никога не се е налагало да се променят.Уви и сега единствената промяна е автоматизираното пройзводство за Прихващачи.Променен е и дизайна като са включени част от тъмните технологий който сега са най-разпространените и популярни.

Изглежда че Близард найстина се интересуват от мнението на потребителите си

Нова Тех

Тех структурата на Протос е качена.Най-долу на страницата в Картинката на Млад Тамплйер.

Съюзници на Директората 2:

Гласувайте тук ако ви харесва сайта

Bulgarian TOP012345

Търсене в този блог